- Äggvitorna går utmärkt att använda direkt och måste inte ligga och vänta i rumstemperatur i ett dygn.
- Det är enklare att köpa färdigmalt mandelmjöl, så då gör man det.
- Man kan ta en vanlig påse att spritsa med.
Men... nog är det ganska mycket jobb för lite fluff?
Stort plus dock för fina bilder och instruktiva steg-för-steg-sidor!
Oklart vad man ska ha saxen till, förutom att klippa upp påsen med mandelmjöl. Oj, nu såg jag att det var en sån där kak-tång. Tar tillbaka allt.
Ingredienser. Det blev inte lime/passionsfyllning. Det blev choklad. Men det visste jag ju inte innan.
Innan gräddning. Kändes som att spritsa ut kaviar.
Matlådan är helt oskyldig i sammanhanget.
Tada! Nobelprisprojektet bjuder på kaka.
Wow! Kan du skicka några med posten! Vill ju smaka... / Modern
SvaraRaderaKomsi komsi! Nä men jag kan baka nya. De här kanske... tar slut :)
RaderaBra tips och råd, kanske de egna godare än köpta...
SvaraRaderaJo, det tror jag nästan att de är!
RaderaHimla fina kakor!
SvaraRaderaBlir det makroner på nästa Picket & pocket? ;)
Man vet aldrig! Kanske jag får feeling och bakar en sats till. Men då blir det ingen kanel i chokladfyllningen, för det var inte fröjden. Önskesmak på fyllning?
RaderaTjusigt!
SvaraRaderaJag gillar Mia Öhrn, hon har rätt inställning! /Hon som bakar alldeles för sällan!
Här fanns även recept på chokladbollar. Bra nivå att börja med :)
Radera