27 september 2011

Hittills - nja.Efter en femtedel av De fyra utkorade kan jag konstatera följande:
Jag och personen i radioprogrammet har nog inte samma boksmak.

Det är mycket möjligt att den handlar om något på ett Djupare Plan. (Medan jag befinner mig på ett Ytligt Plan. Därför möts vi icke.) Det jag har listat ut att den handlar om är: En gård i Australien. Bara enda dottern, Miss Hare, bor kvar. En hushållerska anländer. Hon dödar en orm. Tjopp tjopp. Stor sorg.

Men vad är det för Vagn som de är så besatta av, både Miss Hare och hennes nu döde far? Jag har ingen aning. Och det plågar mig lite att tänka på att det är så mycket kvar av boken. Men nu har det iallafall dykt upp en professor som kommer från Tyskland. Till hans fördel talar att man får lära känna honom genom en lång beskrivning av hans liv. Till hans nackdel talar att han också är intresserad av den eländiga Vagnen.

Suck.

4 kommentarer:

 1. Hej hej, en hemlig bokvän har hittat hit och inspekterar :) Finns det möjligtvis en möjlighet att kunna få reda på lite mer om bloggerskan i fråga? Hintar lite om En bok om dagens frågeformulär ;)
  Kul med en ny blogg att läsa och spännande projekt du dragit igång :)
  Mvh, Hemlig

  SvaraRadera
 2. Hejsan och välkommen hit! Så vansinnigt spännande!!! Ja, ett försök till svar finns här: http://nobelprisprojektet.blogspot.com/2011/09/till-min-hemliga-bokvan.html, men fråga gärna om det är något mer du undrar över!

  SvaraRadera
 3. Ormen krasar. Chop chop.

  SvaraRadera
 4. Haha! Interna kommentarer är fröjden.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...