Betyg: 4 rejäla klickar med omoraliskt praktisk vitlökspuré
Titel: Om jag var din hemmafru : eller hur man får en vardag att smaka som en lördag
Författare: Lotta Lundgren
Foto: Pelle Bergström
Förlag: Norstedts, 2011
Antal sidor: För få
Hittas t.ex. här: Adlibris, Bokus, Cdon
Och lite stylingtips på köpet! :)
SvaraRaderaYep!
RaderaInget snack om saken, ett svärd skulle man användare oftare i matlagningen. Fast det kanske man ska spara till helgens bestyr. Till vardagens tillredning skulle jag gott kunna nöja mig med en värja.:-)
SvaraRaderaGod fortsättning på det nya året.
En värja alltså? Till att filéa kanske, men till att hacka lök? Tveklöst ett svärdsläge."Grovhacka" får en helt ny innebörd... :)
RaderaDu har en poäng där. Kanske värjan bäst lämpar sig till den som för tillfället är kökets hantlangare som med värjan tjusigt spetsar fast och levererar det som ska bli grovhackat.. :-)
RaderaMen vad tror du om lasersvärdets roll i köket? Min spontana idé är att de lämpar sig bäst till puréer av olika slag eller när man helt enkelt inte orkar med att diska (kan använda porslinet till att träna sin träffsäkerhet)
Puréer funkar det nog väldigt bra till, men också att bränna maräng och fixa finishen på creme brulee och sånt. Fler svärd i matlagningen!
RaderaSå klart, hur i allsin dar kunde jag missa den brännande effekten av lasersvärden?
RaderaHärmed dubbar jag dig till svärd-i-matlagnings-konsult.
*dubb, dubb*