Kastanjerna.
Har sparat bilden i mobilen.
Att ta fram om ilska gentemot oskyldiga adjektiv uppkommer igen.
För jag tror vid närmare eftertanke att det är en brun nyans som de menar.
Men grönt vore onekligen fräsigt.

Köpte inga. Vet inte hur man äter dem. Har man en nötknäckare? Grillspett? Mortel?
Aha,nu förstår också jag vad som menas med "kastanjefärgat hår"... ;-)
SvaraRaderaDet klarnar, det klarnar! :)
RaderaMan skär ett krysshål på toppen(eller kanske har de redan hål i sig förresten), lägger dem i ett lager på en braspanna i ugnen och grillar dem. Sedan skalar man av det bruna och äter det vita. Sådär gott, som att äta segt papper ungefär. Min man brukar göra det till oss i bland, så vill du ha tid och temperatur kan jag återkomma. :)
SvaraRaderaSegt papper låter inte som något jag måste kämpa för att få smaka på :P Har för mig att jag läst i någon bok att de grillar dem över eld. Kanske det förändrar allt?
Radera