21 december 2013

Jag är less på tangentbord och skärmar

Nackdelen med en blogg är att den skapas vid en dator, på ett tangentbord. (Eller på plattor och mobiler, men ni fattar.) Jag jobbar med ett jobb där jag sitter vid en dator nästan hela tiden och klickar och knapprar in saker och håller på med filer och siffror och knapprar och klickar och sparar. Till sist blev det revolution. Hjärnan bara: SLUTA KOLLA PÅ SKÄRMAR HELA TIDEN, PALLAR INTE! Jag bara: OKEEEEEJ. Armarna bara: SLUTA KLICKA OCH KNAPPRA, VI LIDER! Jag bara: OKEEEEEEJ.

Om det gick att knåda ihop blogginlägg med händerna, eller att de skapades genom att man ryktade en häst eller satt i soffan och sov under en filt, då skulle det ha bloggats i mängder under denna december. Men tydligen funkar det inte så.

Om det dyker upp någon tangentbordsiver här framöver kanske jag skriver lite om ”En man som heter Ove” eller ”Det eviga folket är inte rädda”. Två böcker som var väldigt olika, men båda väldigt bra.

Om det inte dyker upp någon sån iver, så kanske jag äter knäck och tittar på brittisk adel som firar jul. Eller läser lite i Lotta Lundbergs bok om matlagning. Känns som att jag vinner oavsett.

(Hjärnan bara: KNÄÄÄCK! VILL HA KNÄÄÄCK!)

Vad gör du?


Hur man skapar ett blogginlägg i framtiden.

4 kommentarer:

 1. Haha bästa bildtexten på bilden längst ner!!!!

  Men du kanske kan skriva dem för hand på fint papper och sen bara fota av och posta bilden med mobilen. Då minimerar du ju antal timmar vid skärmar till max 1 minut per blogginlägg. Du kan även använda fina pennor och rita och göra stapeldiagram eller klippa ur små betygsfigurer eller liknande. Och så kan rubrikerna vara urklippta bokstäver ur dagstidningar sådär som seriemördare skriver i hollywoodfilmer.

  Vad tror du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - detta var kanske världens bästa tips! Är SJUKT PEPPAD helt plötsligt!

   Radera
 2. Kan bli en trend Marcus! Otroigt fina bullar förresten:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! Fick youtuba för att förstå hur man skulle rulla dem så att de blev snirkliga sådär. (Fanns dock jättejättebra youtubeklipp om bakning!)

   Radera
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...