23 februari 2012

Stallpaus3 kommentarer:

 1. Hej. Måste bara skriva att jag höjer din blogg till skyarna. Fantastiskt projekt! Äntligen någon i bloggvärlden som läser klassisk litteratur. Jag har läst bokbloggar ett tag, men mest suckat åt att folk skriver om böcker jag inte har något intresse för. Har själv börjat blogga nyligen på grund av bristen på bloggar med klassisk litteratur som "tema". Jag varvar att skriva om böcker jag läst och andra bokrelaterade saker och bilder.
  Jack

  SvaraRadera
 2. Tack för fina ord! Jag läser mycket annat också men har Nobelpristagarna i fokus här. Det här med klassiker verkar dock vara på gång bland många bokbloggar tycker jag. Strindberg detta år om inte annat!

  SvaraRadera
 3. Har sett att det ligger en Strindbergutmaning ute i bokbloggsvärlden, vilket är bra. Jag ska nog vara med i den utmaningen jag också, har inte läst så mycket Strindberg.
  Har tyvärr märkt att dom få gånger jag läst inlägg där bloggare läst klassiker är det inte uppskattat. Vilket gör mig ledsen och förvirrad. Om man läser massproducerad litteratur, alla skrivna på likadant vis, kanske det är svårt att ta till sig klassikerna?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...