14 oktober 2013

Saker jag ångrar att jag inte gjorde på Bokmässan

1. Köpte signerad bok av Bea Uusma. Kön var lång, hennes schema späckat, men jag hade väl kunnat följa efter med bok i hand och väntat på en lucka? Nu är jag bara på köplats cirka tolvtusen på biblioteket, och köper jag boken - är det då en signatur i den? Va? Va?


Signering och folk som har vett att gå ut snabbt från seminarier för att komma först i kön.

2. Gick på någonting (vad som helst!) om Engelsfors. Det fanns ju seriescener och seminarier och ungdomsbloggmingel där jag hade kunnat spionera (fanns stora gömställemöjligheter bakom de biffiga fåtöljerna i bokbloggsambassadörsrummet R3, tips till nästa år). Hur lyckades jag missa? Och vad dumt att man kommer på först i efterhand vad man verkligen vill se.

Boktjuven Ingerun, som höll i intervjun med Mats och Sara på ungdomsminglet, har skrivit lite om intervjun här. Jag är väldigt glad över att Ingerun tog med en av mina frågor: Vem av författarna har ridit? Eller hur kunde de annars veta att man inte ska använda piggborste till svansen? Och att vissa gör det ÄNDÅ? (Se Eld, något av de sista kapitlen.) Svaret var: ingen av dem! Men de hade ridande kontakter, om jag minns rätt.


Svans på häst. Borstad.

3. Sov mer. Nästa Bokmässa ska jag inte planera in något före klockan 11 på dagarna. Eller vara vaken längre än till 23. Ska följa godnattordern från geni-twitterkontot @gaochlaggdig till punkt och pricka. Vilket jag också ska göra nu. Godnatt!

2 kommentarer:

  1. Hahaha kan vara bästa bokmässeinlägget jag läst hittills i år!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...