11 maj 2013

Spanar in ett annat bibliotek

I Skellefteå har de ett café inne på biblioteket. Där man kan läsa tidningar samtidigt som man dricker kaffe. Oerhört fantastiskt. Detta borde spridas över landet (särskilt till Umeå) och även införas på lördagar...

I övrigt har de fåglar och dikter i burar och speciella avdelningar för Västerbottensförfattare. Det var en smart grej. Skellefteå bibliotek får 5 plus för mysighet. Jag har tyvärr inte lånekort så jag har ingen aning om hur det är att låna.

Jag satte mig och läste "Vi håller på med en viktig grej" av Sara Hansson och sveptes tillbaka till mellanstadiet när alla bidragen i skolans Småstjärnorna var Spice Girls och hårmascara var höjden av mode. En riktigt bra och träffsäker serie. Läs om du är född på 80-talet!

4 kommentarer:

 1. Jag är född på 70-talet men tror att jag skulle drabbas av nostalgiryckningar ändå.

  SvaraRadera
 2. Jag gillade också Vi håller på med en viktig grej. Det känns som den första biografi jag läser som handlar om någon från min generation. Mycket igenkänning!

  Det där med fik låter bra. I Umeå finns ju Bibliotekscaféet.. ;) Får se om det blir utrymme för något fik i Väven..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle gärna hitta mer om "vår" generation. Det var intressant!

   Det hoppas jag! Mycket bra att man kunde fika och läsa samtidigt. På bibliotekscaféet måste man gå ut. Jag är ytterst bekväm av mig ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...