3 maj 2013

Om jag sparar burken har jag gjort en smart investering för framtiden

Stora Vårstädningen pågår som bäst här hemma.

(Notera hur jag fick det att låta som ett årligt återkommande event, trots att det här är första gången.)

Rensar och sorterar och hittar saker som jag först tänker hiva till Myrorna/Kupan/annat secondhandställe, men vid närmare efteranke börjar jag alltid tveka. De kan ju vara bra att ha i framtiden.

Ta till exempel den här burken med ett kinesiskt tecken på. Skulle vara bra att ha om vi i framtiden vill inreda typ en gästtoalett i kinesisk stil. Burken har en perfekt storlek för till exempel tops eller nagellack, så det enda jag behöver komplettera med är ett kinesiskt toalettmöblemang och kanske en bambuväxt. Samt en hylla med böcker av kinesiska författare. Och i och för sig ett hus, med gästtoalett. Men det löser sig säkert på något sätt, nu när jag har burken.

Den måste sparas.


Förhoppningsvis betyder tecknen "fröjd och lycka" och inte "salmonella och e-coli".

5 kommentarer:

 1. själv har jag några nästan antika teburkar, vika jag tömde på te på 1970-talet...

  SvaraRadera
 2. P.S.
  maken har fyllt dem med nytt te :)

  SvaraRadera
 3. Haha det finns massor av sådana saker hemma hos mig, de passar inte in någonstans men NÅGON gång skulle de ju kunna göra det och då vill man ju inte ha gjort sig av med dem! ^^

  SvaraRadera
 4. När vi flyttade i höstas så gick vi igenom varenda pryl i hela lägenheten. Jag skulle vilja påstå att vi tog i varje sak vi äger. Ungefär en tredjedel av allt vi hade slängdes/gavs bort. Ändå tror jag bestämt att det finns något liknande din burk kvar. Som kan vara bra att ha. Utifall att :)

  SvaraRadera
 5. Åh, rensa är så svårt. Det enda som rensningar brukar resultera i hemma hos mig är att jag återupptäcker en massa bortglömda prylar och känner mig onödigt fäst vid dem..
  Fin burk!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...