13 maj 2013

Ett Amerikaur, hurra!

The awesomness av denna dag! Både rabarberpaj (som mojsat ihop sig på ett förunderligt vis i formen och liksom blivit både kräm och paj) OCH en bok i brevlådan. Nästan så att jag glömmer mina mardrömmar inför lördagen.

(Som består i att jag inte får någon nummerlapp, utan bara ett snöre med flirtkulor, men sen får jag en nummerlapp i alla fall, fast inga säkerhetsnålar utan bara häftstift, och nyss läste jag på deras hemsida att de rekommenderar att man tar med sig salta snacks runt banan om det blir varmt. Ser framför mig hur jag springer med en näve salta pinnar innanför tröjan, som jag plockar fram och gnager lite på då och då. Det ser konstigt ut.)

Hursomhelst: Bricken och Svartvik ska få följa med på resan. Välkommen.


Tack till Libris för boken!

11 kommentarer:

 1. Lyckliga du! Den boken väntar jag också på! Såg just på TV om ett gäng som ska springa GöteborgsVarvet. De var både proffs och nybörjare. Lycka till, men salta pinnar verkar inte vara det ultimata tricket...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på att den får mig att glömma bort att vara nervös på vägen dit!

   Radera
 2. Ps. På Tv sa de också att de skulle direktsända loppet. Jag ska hålla utkik efter någon som tuggar på salta pinnar... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska se vad jag kan göra :P

   Radera
 3. Hahaha!! Åh, vad jag känner igen mig i dina mardrömmar! Jag ska också springa. Inte Göteborgsvarvet utan Stockholm Marathon två veckor senare (och nej, jag har aldrig sprungit en mara innan så jag är toknervös). Jag har också drömt om nummerlappar (bland annat) och skrev ett inlägg om det på min blogg (inte bokbloggen utan min andra). Här:

  http://carolinalever.blogspot.se/2013/05/undrar-vad-freud-sager-om-det-har.html

  Lycka till på lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hemska tanke - att glömma SKORNA!!! Det har jag som tur är inte drömt om än. Tror jag ska ha dem på fötterna under resan dit. Kanske ska ha inga andra skor med mig?

   Tack för lyckönskning, det känns som att det kommer att behövas! :)

   Radera
  2. Häng skorna hoppbundna i ett snöre kring halsen...
   Jag tror att efter loppet är färdigt vill man inte se de där usla skorna på mycket länge. Då ska det bytas till de skönaste och slitnaste skorna som kan uppenbaras.

   Radera
  3. Jag är klar! Jag är klar!
   Och här är bloggrapporten om regnet, euforin, bananerna och Via Dolorosa:

   http://carolinalever.blogspot.se/2013/06/rapport-fran-en-mara.html

   /Hon som är lyckligast av alla just nu

   Radera
  4. Hurra!!! Det verkar ha varit en matmässa, sannerligen ;) Är så imponerad av ditt lopp, och att 6,30-fart är "lugn takt"!

   Radera
 4. Hej, du är taggad i min blogg: http://pantalaimoneandbooks.wordpress.com/2013/05/14/taggad-i-tegelstensutmaningen/

  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Najs! Ska se vilka tegelstenar som står och dräller i hyllan...

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...