6 augusti 2012

Boka bok

Under avdelningen nya saker jag lärt mig kan jag nu lägga till: Fjärrlåna en bok.
(Obs: det var ej svårt/läskigt/jobbigt. Man ringde bara och sa hej hej kan ni fjärrlåna, och de sa hjälp, nej vänta jag måste fråga hon som är ansvarig, jag ska skriva ut namnet på boken, nej nu kom en kund och TOG henne, jag skriver ut och hon får återkomma om det blir problem. Sjukt lätt. Easy peasy.)

SÅ: Carducci är på väg (om ingen kund kom och TOG den ansvariga för alltid) och jag känner mig oerhört upprymd och nöjd. 


Eftersom Carducci inte har anlänt än får ni nöja er med en bild på min frukost. Som jag inte åt idag, men är så oerhört stolt över att jag har sparat och sparat på den här bilden till ett passande tillfälle. Och det måste väl vara på en dag när man utökat sitt CV med "färrlånskompetens"? Tänkte väl det.

8 kommentarer:

 1. Underbart, grattis grattis grattis! :-D

  Själv har jag en bit kvar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, du kommer också att klara det en vacker dag. Jag tror på dig :)

   Radera
 2. Snygg tallrik! Loppis?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nope, har fått dem av någon, när vi flyttade kanske?

   Radera
 3. I Göteborg får jag i alla fall gratis beställa till "eget" bibliotek från andra bibliotek, och de är många, ända från öarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jag frågade inte om det kostade något! Men det borde de väl ha sagt. Eller så var det bara experten som visste det och hon var ju upptagen... Vilken bra service de har på ditt bibliotek! Tror det är likadant här med lån mellan biblioteken inom länet. Helt fantastiskt bra!

   Radera
 4. P.S.
  Universitetsbibliotek har en hel del...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Några av de här exemplaren fanns just på universitetsbibliotek. De har stoooora gömmor i källarna... :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...