18 mars 2012

Ska jag eller ska jag inte?

Håller ju på men den här Nobelprisetkursen.
Och nu står jag vid ett vägskäl.

Ska jag fortsätta (dvs. skriva 5 sidor om nånting) tills om knappt två veckor,
eller ska jag säga "Hejdå lilla kursen, det var kul så länge du bara underhöll mig med streamade föreläsningar som jag kunde titta på när jag själv hade tid, men nu när jag ska producera något själv så ger jag upp"?

What to do?


Två streamade pristagare.

7 kommentarer:

 1. Skriv! Du kan! Lätt! / Modern

  SvaraRadera
 2. Klart du ska skriva! Ta chansen vettja, 5 sidor är bara fem sidor!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Du har ju redan skrivit så mycket på bloggen du kan använda. Skriv om Nobelprisets historia och varför så få kvinnor fått priset. Eller skriv om Eyvind och Harry och allt spektakel runt dem.

  SvaraRadera
 4. SV: Ja det brukar jag också göra. Någon gång ska jag väl hinna fixa så att alla böcker eller ja favoriterna kan vara i lägenheten men just nu fungerar verkligen inte det, så man får ha dem i kartongerna så länge. Men det är inte kul att de får ligga där. Det måste jag erkänna.

  SvaraRadera
 5. Tack för pepp hörni! Bra tips det där om att inspireras av det jag redan skrivit här. Får nog ge det en chans, men det är ju så mycket annat som skriker HALLÅ GÖR DET HÄR NU!

  SvaraRadera
 6. Håller med alla andra kommentatorer - klart du ska försöka få ihop fem sidor! Det fixar du! Och sen har du dina poäng och det kommer att kännas sååå skönt. Lycka till!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...