14 september 2013

Till och med sälgrejen låter kul

Har suttit och pysslat på med min bokmässeplanering. Den är ehh… komplex. Har väldigt lätt för att tycka att saker är intressanta, vilket märks i vad jag klickat i. Röd tråd? Nej. Följa ett spår? Nej.

Morgondagens uppgift blir därför: SKÄR NER. Man kan inte gå på fyra saker samtidigt. Även om alla låter intressanta.

Har märkt att vissa programpunkter återkommer jätteofta. Till exempel en grej om vår relation till sälen, eller en för mig okänd författare som har signering cirka fem gånger om dagen. Betyder detta att det är en mycket bra programpunkt, eller en onödig?

Och när ska man äta?


Här bakom sitter jag och skär ner. 

7 kommentarer:

 1. Ladda upp innan mässan, ät stadig frukost med mycket gröt, undvik de hutlösa priserna inne på mässan, ha nödbananer och russin med och avsluta dagen med en god middag på stan! / En som varit där förr..

  SvaraRadera
 2. Man äter hela tiden, men helst inte av mässmaten (dyr och dålig). Medhavda snacks i väskan klarar dagen. Och sen kan vi ju se till att ha ett stash i R3 som nödproviant, eller vad tror du ;)

  SvaraRadera
 3. Jag vill också till bokmässan. Hade planerat att åka dit i år faktiskt, men så upptäckte jag att det är Ölands Skördefest samma helg. Bor i Jkpg och har ingen bil, så det blir lite svårt att få till båda. Längtan till en kompis som bor i Kalmar och det faktum att favoritfotbollslaget (IFK Gbg) spelar i Kalmar den helgen gör att Kalmar och Öland vann striden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt! Då får vi hoppas att IFK vinner på bortaplan, så det blir en fröjd ändå! :)

   Radera
 4. Äter gör man på torsdag morgon, och på söndag kväll.

  SvaraRadera
 5. Aha! Man äter inte, man äter medhavda russin och man äter banan. Ska anteckna på packnings-listan! :)

  SvaraRadera
 6. Ta med hemmagjord pastasallad som kan intas (i värsta fall) på ett seminarium.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...