3 september 2013

En mejlkatastrofLoggade som av en händelse in direkt på min Nobelprisprojektet-mejl och upptäckte till min fasa:

Jag har närt ett odugligt filter vid min barm!

Hela inkorgen var full med saker som jag hade velat läsa i till exempel MARS och inte nu i september. Inbjudningar, ryska thrillers, förfrågningar om saker samt till och med böcker i e-boksformat. THE SADNESS!

(Och ja, jag hade även massor av generösa erbjudanden om lån, visakort, piller och brevvänner i nöd, men hey – den procent av mejlen som jag ville ha ville jag ju HA!)

Google har en filterfunktion som tydligen är väldigt petig. Mejl som inte är adresserade på exakt rätt sätt (dvs ingår i ett gruppmejl) hålls fast. Hårt. Istället för att skickas vidare till den mejlkorg som jag använder tio miljarder gånger per dag.

Vill med detta inlägg be om ursäkt till alla som jag inte har svarat till. Min mejl är numera filterfri och kommer att stå under strikt bevakning. Eventuellt anställer jag en privatdetektiv för uppgiften.

4 kommentarer:

 1. Det är jobbigt när det blir så där. För mig var det visserligen bara ett mejl, som hade klassats som skräppost men det var ett jag verkligen ville ha. Nu håller jag koll på skräpposten också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. AAh! Det måste jag ju också göra!!! Tack för påminnelsen.

   Radera
 2. Åh, vad tråkigt. Jag har själv blivit typ galen på Gmails filter, för att inte tala om min ena jobbmejls filter. Den filtrerar allt som har bilagor. Gmails brukade nyckfullt skicka allt jag svarat på och alla kommande svar i samma konversation till papperskorgen(?!). Har nu lagt ned det där med filter faktiskt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen papperskorgen, där vill man ju ha svaren på sånt som man skickat. Högst logiskt. (???????!) Går med i den filterfria föreningen jag också.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...