7 februari 2013

Bloggens framtida framtid

Snart är 2 år av projekteri färdigt. Då kommer Nobelpristagarna att vara slut och bloggen utlämnad åt EN ynka pristagare per år, i övrigt får/måste/kan jag skriva om andra saker. (hjeeeelp!)

Tänkte att jag inför detta abrupta slut på ämnen att skriva om skulle ta reda på vad mina trogna 33 läsare gillar mest. Therefore: ENKÄT! Upptäckte igår att tiden för att rösta gått ut, så här är the results of the Nobelprisprojektska läsarnas voting:

Det kan eventuellt vara ett marknadsundersökningsmisstag att ha med ett ämne som kommer ta slut bland alternativen. För övrigt är Lydia Bennet fantastisk: The color of my hair? The color of AWESOME!

6 kommentarer:

 1. En annan Josefin9 februari 2013 12:47

  Men alltså, egentligen tycker jag att du kan fortsätta skriva om vad som helst bara du inte slutar skriva. Fast gärna lite om böcker på något sätt. Augustprisvinnarprojektet...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer nog inte sluta skriva, eller läsa för den delen (hemska tanke!), men det är så mycket enklare att slänga ihop något när man liksom har ett tema. Får klura på detta. Augustvinnare är kanske en bra fortsättning? Har mkt dålig koll på dem, och jag tror det finns många bra!

   Radera
 2. Du kanske kan göra om omröstningen och byta ut några nobelprisrelaterade kategorier mot kategorier i stil med ponnys, stall och ridning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nya alternativ:
   1. Skänkelvikning (åh vad jag skulle kunna skriva mycket om skänkelvikning)
   2. Galopp ("hur jag gick från 'rädd' till 'need for speed' gällande gångarter")
   3. Hoppskräck och studshinder (=bra kombo, oväntat nog!)
   4. Att lära ponnyföräldrar att tränsa (många kör på stilen "hålla fram bettet i båda handflatorna framför ponnyns mun och tro att den ska tränsa sig själv", funkar dåligt)
   5. Hästfärger i stallet
   6. Utrustning som man inte kan stava till
   7... osv osv osv osv...

   Så många ämnen det kommer bli att rösta om! Måste jag starta en hästblogg? :)

   Radera
  2. Ja, det tycker jag att du ska! Särskilt punkt 4 är jag nyfiken på och ställer gärna upp som instruktör. Jag sitter med ovärdeliga kunskaper i just förmågan att tränsa tjuriga ponnier men jag har föga nytta av det när jag bara får nöta bänkar bredvid basket- eller fotbollsplaner. Det kanske finns någon som kan lära mig att pumpa bollar istället?

   Radera
 3. Jag röstade på nobelpristagares böcker, men måste nu förtydliga mig. Det var därför jag hittade hit och jag tycker att det du har skrivit om det på ett kul och inspirerande sätt. Men du skriver bra och roligt och om du skriver om andra böcker kommer jag att läsa det också!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...