13 juni 2012

Hur sol leder till att jag kan ge bort fem Storytelböcker

Idag var det sol.
Typiskt promenadväder.
Och inspirerad av denna ovanliga tilldragelse (sol) kände jag för att skapa den ultimata promenaden. MED BOK. Ljudbok. I mobilen. Och min tanke var även: "Om jag hade ljudböcker i mobilen skulle jag gå promenader varje dag och få sjukt bra kondition utan att jag märkte det." Den ultimata promenaden kändes bara några klick bort.

Två timmar senare sitter jag här, utan promenad men med ytterst väluppdaterade kunskaper angående vad bokbloggare har i sina bokhyllor på bokstaven R/Q/Ö/hela alfabetet, Vicente Aleixandres vänner, hästbloggar, fotbolls-EM och Storytels utbud av deckare (stort), klassiker (skralt) och spioner (består typ bara av Guillou).

Är dock även ett Storytelkonto rikare och 49 kronor fattigare.

Men som en tröst får man ge bort fem böcker till fem personer, bara man har deras mejladress, och dessa personer inte använt Storytel tidigare. Så släng iväg ett mejl till nobelprisprojektet@gmail.com så får du en länk! Det är valfri bok ur utbudet som gäller, man måste inte ta en Guillou.

(Av förklarliga skäl kan jag bara mejla länk till fem stycken, typ de fem första. Mendetfattarmanju.)


Jag valde Little Bee. Och fotade med datorn. För hur fotar man mobilen med den själv?

4 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna vilja prova. lyran18@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du bör ha fått ett mejl nu :) Hoppas det funkar!

   Radera
 2. På iPhone kan man ta skärmdump. Kanske finns det även på HTC :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej! Det ska jag verkligen kolla upp! Ibland vill man ju kanske visa sitt fantastiska resultat i flagg-quizet för någon utomstående... :P

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...