19 november 2012

Sen i fredags har följande hänt

1. Claude Simon är utläst och väntar på sin recension. Hoppas han bävar.

2. Jag har hittat Den Ultimata Inredningen för en boknörd. En bokomat! Stoppa in böcker högst upp, ta ut dem längst ner. Aldrig har det varit lättare att tillämpa en kö för sina olästa pocketböcker. Vis som jag är kollade jag inte på priset utan skrev upp BOKOMAT på önskelistan. Hej tomten!
Designtorget ftw. Design Patrick Karlsson. 

9 kommentarer:

 1. Går det inte att fuska med läsordningen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope, då måste man plocka ut alla längst ner och ändra om hur man stoppar i dem :)

   Radera
 2. Aha, mycket intressant uppfinning! Och sedan måste man hålla sig till den ordningen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Designern hade gjort Bokomaten till sin vän för att blanda upp vännens läsning, så jag tror att det är strikt förbjudet att fuska :) Det är en glasskiva framför så man inte får för sig att sno en ur mitten av stapeln.

   Radera
 3. Han bävar nog. :) Såg du att du var veckans bokbloggare hos mig i fredags? Här är det annars. http://vadvilljagtjuva.blogspot.se/2012/11/veckans-bokblogg-nobelprisprojektet.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bävar också, han ska ju sågas men nu måste jag ju göra det charmigt :) Vilken ära att bli veckans bokbloggare, tackar så mycket!

   Radera
 4. Coolt och snyggt "bara" som bokhylla också! Tror inte läsordningen skulle funka för mig så bra, hade nog möblerat om i den ganska ofta i så fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jättefin! Såg den bara i vitt men den skulle vara ytterst snygg även i ek eller något sånt brunt. Om man vill möblera om är det iallafall lite pillrigt när man måste sätta i dem högst upp, så det kanske hjälper lite? :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...