23 maj 2012

En som aldrig läser läskiga böcker...

...har nu gett sig på Främlingen i huset – omgångens bokcirkelbok. Jag har avdramatiserat det hela genom att klä av boken sitt omslag (med spejsig stil och mystisk grå gestalt), och genast ser den ut precis som vilken Nobelpristagare som helst.
(För övrigt sitter jag mest och rodnar över alla fina ord som Feministbiblioteket har skrivit om det här stället, kan inte för mitt liv komma på en enda rolig sak att skriva om (skrivkramp?) och tror att jag därför ska starta en ny omröstning här på bloggkanten, kanske något om Kubakrisen. Man kan väl distrahera sig ur en skrivkramps/idékrampssituation, väl?)

8 kommentarer:

 1. Skrivkramp, det hade väl nobelpristagarna också ibland?! Du får forska i saken och blogga om fenomenet! / Dessi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm! Kanske kan trösta mig med det...

   Radera
 2. Är så nyfiken på Främlingen i huset! Måste bara läsa undan några bokhögar först...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bokhögar kan vara livets fröjd eller sjuuuuukt jobbiga... Hoppas dina är trevliga! :)

   Radera
 3. Jag tyckte att Främlingen i huset var helt oläskig faktiskt.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. (Nu har jag läst ungefär halva och hittills är det inget som varit direkt läskigt?! Såg den där "Lady in Black" på bio och det var ju tusenmiljarder gånger värre!)

   Radera
 4. Det var så lite :) Jag ser att du läst Cela. Jag gillade inte heller boken.

  SvaraRadera
 5. Jag har också kommit igång med boken, men har inte kommit så långt. Det enda jag tänker är "Vart är alla spöken?" Undrar om det kommer något. Jag har undvikit att läsa Annas och Bokblommans recensioner bara för att det inte ska avslöjas för mycket men jag är väldigt nyfiken på om det kommer några spöken.

  PS. Får ångest av alla nobelpris-läsare. Jag har nog inte läst någon av dem och skyr dem för jag har fått för mig att jag kommer somna på varenda en av dem och om det skulle avslöjas skulle jag nog sjunka genom jorden på grund av skammen.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...