23 januari 2014

Dagens oväntade kroppskomplexkroppsdel: vad

Hur har ni det med relationen till era vader? Har ni i flera år gått runt och trott att ni haft genomsnittliga vader av medelstorlek? Gå då för allt i världen INTE och prova chaps (ett slags ridstövelskaft som man sätter utanpå sin ridsko) på en butik i tro att du ska hitta några som passar. Rätt vad det är kommer du ut ur butiken med jättetjocka vader som inte är nog mycket pinnar för att passa i en endaste chap. Inte ens de med resår.

Frågor som dyker upp efter en sådan här traumatisk händelse:

1. Hur tänker de som tillverkar chaps? Vilka är deras målgrupp? Människor som rider har vadmuskler, eller de vill i alla fall tro att de har. De är människor som strävar efter muskler i benen. Även om chapsen passar när de köper dem så kommer de att bli för små efter ihärdigt tränande. Gör större chaps!

2. Kan vi inrätta ett nationellt stödcentrum för oss med hastigt vad-komplex? Jag har nu gjort en skiss över min vad och sitter och begrundar den. Skulle vilja tala med likasinnade.

3. Finns det andra butiker (typ webbutiker) med måttangivelser på chapsen? Säg mig var så hastar jag dit! (Med skissen i högsta hugg.)


Skiss av mitt underben. Eller Roberto Carlos ben. Det är svårt att veta nuförtiden.

4 kommentarer:

 1. För att inte tala om när man testar ridstövlar.... Brrr! Jag får rysningar vid minnet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste vara värre. Har hjälpt en kvinna i stallet att skära upp hennes stövel eftersom den fastnat på benet. Stövlar utan öppningsmöjlighet kommer därefter inte över min fot! :)

   Radera
 2. Jag har också samma komplicerade relation till mina vader, som på intet sätt ser groteskt stora ut i spegeln, men som uppenbarligen måste vara det. Vinterstövlar utan dragkedja göre sig icke besvär alls. Ibland gör inte vinterstövlar med dragkedja sig det heller. Kanske jag inte bara borde ha komplex över vaderna utan även fotbladen när jag ändå håller på ...

  Kan tyvärr inte svara på några av dina frågor, men hoppas stödgruppen kan hjälpa dig hitta något på nätet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får hemskt gärna gå med i stödgruppen även om det primärt gäller vinterstövlar. En bred inriktning i gruppen är nog bäst om vi ska uppnå någon påverkan.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...