30 augusti 2011

Radiotips!

Under morgonens bloggsurf hittade jag ett guldkorn. Om böcker som jag hunnit läsa tipsar om ett boksamtal på SR P1 från 7 december 2009. Ämnet är Vilka Nobelpristagare är värda att läsa? och länken hittar du här.

Älskar hur samtalsledaren ställer sjukt smarta frågor och ifrågasätter gästerna när de kommer med ogrundade påståenden. Älskar hur samtalsledaren talar klarspråk när gästerna lindar in sig så att ingen fattar vad de menar. Älskar att gästerna älskar böcker. Älskar tipsen!

Oroar mig dock över att han som läst alla Nobelpristagare utom en har just läst alla utom en. Det var tydligen svårt att hitta något! Eucken, var finns du?

4 kommentarer:

 1. Kul att du gillar min blogg :)

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Tycker att alla ska klicka dit en sväng!

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittade radioprogrammet via min blogg. Bra program, eller hur? Jag kommer definitivt lyssna på det igen vid tillfälle.

  Jag undrar också lite över den där mannen som läst alla utom en. Kommer han låta den förbli oläst? Det kanske har blivit en grej vid det här laget...

  SvaraRadera
 4. Ja, och jag ska definitivt lyssna på fler avsnitt från det programmet!

  Det är mycket möjligt att han ser det som en grej. Fast han erkände ju också att han inte klarade av att läsa Jelinek (och kanske bara läst en halv bok av henne?). Men han kanske tycker att det låter snyggare med "alla utom en" än "alla utom en och en halv" ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...