tag:blogger.com,1999:blog-125570506003616447.post2654889419031118346..comments2023-12-19T05:16:37.336+01:00Comments on Nobelprisprojektet: Rapport från en frysboxJosefinhttp://www.blogger.com/profile/08141159563115019118noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-125570506003616447.post-12117477729454374242013-06-06T22:30:58.896+02:002013-06-06T22:30:58.896+02:00Och eftersom frysen ska tömmas måste man ju äta up...Och eftersom frysen ska tömmas måste man ju äta upp ALL glass direkt. Går ju inte att spara. Två tummar upp för denna briljanta idé!Josefinhttps://www.blogger.com/profile/08141159563115019118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-125570506003616447.post-48760179039820066722013-06-06T22:29:46.186+02:002013-06-06T22:29:46.186+02:00Mohahahaha! Ska testa! Saknar bara japansk kniv.
...Mohahahaha! Ska testa! Saknar bara japansk kniv.<br /><br />Såg nya knippen dill idag på affären, så denna lömska plan visavi den befintliga dillen kommer mest sannolikt att genomföras. Josefinhttps://www.blogger.com/profile/08141159563115019118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-125570506003616447.post-49040643863245209522013-06-06T22:26:01.360+02:002013-06-06T22:26:01.360+02:00Tja... ungefär av den anledning som Carolina beskr...Tja... ungefär av den anledning som Carolina beskriver nedan! Och för att "dill har man ju till allt". Har insett att nej, det har man inte. Idag har vi t.ex. ätit pizza. På den hade vi basilika och oregano, men icket ett endaste uns dill. Fast det kanske är gott? Har jag missat mitt livs kulinariska upptäckt här? Dillens mysterium!Josefinhttps://www.blogger.com/profile/08141159563115019118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-125570506003616447.post-73817896195381695652013-06-06T08:28:34.748+02:002013-06-06T08:28:34.748+02:00Jag hade nog gjort en gryta eller liknande av bulj...Jag hade nog gjort en gryta eller liknande av buljongen och haft falafelmojängerna till förrätt, kanske ihop med rostat bröd. Potatisen till grytan hade jag kokat i helt osannolika mängder dill. Sedan hade jag ätit glass och bär till efterrätt.Monikahttps://www.blogger.com/profile/00768807938946034181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-125570506003616447.post-11907688349650028242013-06-05T23:30:47.300+02:002013-06-05T23:30:47.300+02:00Man tagerrrr falafelmojängerrrrna och dopparrr dem...Man tagerrrr falafelmojängerrrrna och dopparrr dem i den sauterade buljongen så härrrrr. Sedan skivarrr man dem med den fantastiskt vassa japanska kniven och läggerrrr dem på det perrrrfekt uppvärrrmda rostbrrrödet. <br /><br />Sen slänger man all jämra dill i slaskhinken. Man kommer ändå att köpa ett nytt monsterknippe när de ligger på ICA i sommar och kostar 25 kronor för typ 25 kg och man tänker att "gud vad bra att ha i frysen till vintern när man inte kan få tag i färsk dill och det är så himla dyrt att köpa ett futtigt knippe i affären". (det sista var en hjälp till svarsformulering till Ingerun...)Carolinahttps://www.blogger.com/profile/10603646203804236797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-125570506003616447.post-64652066141102731272013-06-05T23:09:52.190+02:002013-06-05T23:09:52.190+02:00Men varför köpte du så mycket dill?Men varför köpte du så mycket dill?Ingerunhttps://www.blogger.com/profile/17319605008358436146noreply@blogger.com